Smarta användningsområden för vår arbetsbod

Det spännande med att ta fram en produkt som vår är att det finns så oerhört många användningsområden. Det är svårt att tänka på alla möjliga sätt att utnyttja något, men i denna sektion av vår hemsida har vi åtminstone försökt att ge er inspiration om vad ni kan använda vår arbetsbod till. Målet är att varje användningsområde skall få en novell tillägnad sig för att verkligen egga fantasin. Dessa är skrivna av makarna Per och Nathalie Wolf som är våra medarbetare.

Verkstad

Det ursprungliga användningsområdet som födde hela affärsidén och som har legat bakom mycket av det ”tänk”  vi har när vi utvecklade produkten är att utnyttja den som en verkstad eller just arbetsbod. Därav namnet på vår hemsida. Boden är perfekt för den företagare som behöver plats för sina verktyg, kanske handlar det om svetsar, svarvar, borrmaskiner, bandsågar eller en snickarbänk. Det känns trångt i garaget, speciellt om man ska använda det för annat också, men samtidigt kostar det för mycket att köpa in sig i en större lokal. Man har plats över på sin tomt hemma och det är väldigt skönt att ha nära hem när man vill gå och ta lunch, utan att för den sakens skull störas av barnen som inte vill annat än att leka med sin pappa.

Kontor

Att jobba hemifrån kräver något extra av den som arbetar. Det finns mycket distraktioner i ens eget hem, det kan vara allt från den där smutshögen till det stökiga köket. Vi vet, för vi har varit i den situationen själva i form av egenföretagare. Samtidigt kostar det mycket att hyra ett kontor, och inte bara i form av hyra utan även sådana saker som att ta sig dit och förmånen att kunna gå ut och äta lunch i den närbelägna restauranten. Vår arbetsbod fungerar perfekt för den lilla företagaren som har gott om plats för skrivbord, arkivskåp, datorer och en soffgrupp för möten.

Förråd

Vem har inte för lite plats hemma för alla saker? Kanske handlar det om lådor från utflyttade barn, en plats att förvara alla trädgårdsredskap så att man kan använda det där garaget eller någonstans att säkert förvara bröllopsfoton och andra minnen från när barnen var små. Vår bod är ett billigt alternativ som rymmer det mesta som du behöver bli av med.